Food

De mogelijkheden

Distrifood is samen met Foodmagazine het multimediale platform voor professionals binnen de food branche. Distrifood voorziet eigenaren, bedrijfsleiders en afdelingschefs van supermarkten wekelijks van branche- en vaknieuws. Foodmagazine is het kruispunt waar retail en industrie elkaar ontmoeten en richt zich op managers van supermarkten, functionarissen werkzaam op de kantoren van de supermarktorganisaties en fabrikanten van levensmiddelen.

Kerncijfers

Vakbladen

Foodmagazine
Verschijnt 11 x per jaar
Oplage: 5.000

Distrifood
Verschijnt 1x per week
Abonnees: 8.000

Websites

Distrifood.nl
Unieke bezoekers per maand: 109.376
Pageviews per maand: 401.586

E-mailnieuwsbrieven

Foodmagazine Nieuwsbrief
Verschijnt 1x per 2 weken

Distrifood Nieuwsbrief
Verschijnt 3x per week
Abonnees: 20.701

Events

Distrifood Events
Kom in contact met beslissers en beinvloeders de supermarkt branche

Foodmagazine Events
Kom in contact met beslissers en beïnvloeders in de food branche

Onze merken

Distrifood gaat met analyses, achtergrondinformatie, bedrijfsreportages en interviews in op ontwikkelingen, trends, assortimenten, branchezaken, sociaal-economische zaken en al het andere dat de foodbranche raakt.

Informatie voor adverteerders

Foodmagazine biedt foodprofessionals informatie, inzicht en inspiratie. Met interessante artikelen, spraakmakende interviews, scherpe columns, (eigen) onderzoek, zorgt Foodmagazine voor de strategische verdieping, waar de foodprofessional naar op zoek is en die hem in de dagelijkse praktijk ondersteunt. Foodmagazine zet aan tot nadenken.

Informatie voor adverteerders

Foodvisie is de bundeling van de redactionele krachten van alle Food- & Horeca-titels van Vakmedianet en biedt de weerslag van kanaaloverstijgende food-concepten, trends in consumptie en onderzoek. Kortom, alles wat in het speelveld verandert, voor u op een dienblad.

Informatie voor adverteerders

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gastvrije Zorg Gawalo HR Base Installatie Journaal KiZ (Kwaliteit en veiligheid in de Zorg) Logistiek Management Support   MCA (Management Control & Accounting) Misset Catering Misset Horeca NBD-Online OR informatie Over Duurzame Inzetbaarheid Over eHRM Over Het Nieuwe Werken Over Strategische Personeelsplanning PT Industrieel Management PW. magazine voor HR-professionals RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Sigma Snackkoerier Tabak2day Tweewieler Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen Zorg & Zeggenschap