Dag van de Gastvrijheid

Dag van de Gastvrijheid

Food Hospitality organiseert samen met foodcare professionals en Hospitality Management Nederland de Dag van de Gastvrijheid.

De unieke opzet zorgt ervoor dat zowel managers, koks, voedingsassistenten, hoofden voeding, inkopers, gastvrouwen en gastheren aanwezig zijn bij dit event.

Op de bijeenkomsten worden vakprofessionals geïnspireerd en geïnformeerd over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg. Via dit event realiseert u één op één-contact met uw doelgroep.

Key factors 2014

  • ruim 500 bezoekers
  • beoordeling 7,8
  • hoogwaardige bezoekersprofiel

Meer weten? Download de complete mediakit!

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gastvrije Zorg Gawalo HR Base Installatie Journaal KiZ (Kwaliteit en veiligheid in de Zorg) Logistiek Management Support   MCA (Management Control & Accounting) Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid Over eHRM Over Het Nieuwe Werken Over Strategische Personeelsplanning PT Industrieel Management PW. magazine voor HR-professionals RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Sigma Snackkoerier Tabak2day Tweewieler Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen Zorg & Zeggenschap