Gawalo

Gawalo is al jaren het bekendste vakblad voor werktuigbouwkundig installateurs en biedt met de website en nieuwsbrief de lezer een compleet beeld van de nieuwste installatietechnieken, normen en producten. In elke editie staat een thema centraal. Bijvoorbeeld: domotica, solar en energieopslag, ventilatie, sanitair, verwarming, energie en klimaatbeheersing.

Gawalo is het best gewaardeerde vakblad voor de werktuigkundige installatietechniek (verwarming, sanitair en klimaatbeheersing). Gawalo wordt gelezen door vakmensen die vandaag meer willen weten van de trends en ontwikkelingen die er morgen toe doen en helpt de installatiebranche met kennis en data om klanten te vinden, te winnen, te bedienen en te binden. In december verschijnt een bouwbrede Installatiespecial: Installatie XL.

Voor contentmarketing en leadgeneration heeft Gawalo een zeer interessant themapakket voor u samengesteld. Echt marketing op maat! Klik hier voor meer informatie.

De website van Gawalo is recent totaal vernieuwd! Klik hier voor een overzicht van alle mogelijke bannerposities.

Installatie XL
Is een speciale uitgave over grote en grootse projecten. ‘Groot’ betekent dat de projecten opvallen door hun fysieke afmetingen of door de omvang van deeloplossingen, zoals de hoeveelheid toegepast leidingwerk. ‘Groots’ heeft betrekking op fantastisch, fenomenaal, bijzonder in detail. Zoals een bijzondere aanpak of oplossing bij de renovatie van een historisch gebouw. Installatie XL behandelt projecten waarop groot en groots van toepassing zijn. Installatie XL kiest projecten uit alle gebouwsoorten, zoals woningen, kantoren, zorggebouwen, magazijnen, recreatiegebouwen, gemeentehuizen, industriele gebouwen.

De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties of beide.

Extra groot bereik
Installatie XL wordt verzonden aan de abonnees van Gawalo, Installatie Journaal, Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect. En de digitale versie van Installatie XL genereert extra bereik en traffic naar uw website.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE!

Klik hier om deze editie te kunnen lezen.

Interesse in de editie 2018? Neem dan contact op met:

Jetvertising
Rob Koppenol
070 – 399 00 00,
rob@jetvertising.nl

Meer weten? Download de complete mediakit!

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HR Base Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid Over Het Nieuwe Werken Over Strategische Personeelsplanning PT Industrieel Management PW. magazine voor HR-professionals RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Sigma Snackkoerier Tweewieler Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen