Medezeggenschap

De mogelijkheden

Vakmedianet brengt haar activiteiten voor de medezeggenschap samen onder de vlag van het Platform voor medezeggenschap. Hiermee ondersteunen we ondernemingsraden en andere vormen van medezeggenschap met de website, wekelijkse e-mailnieuwsbrieven, het OR magazine, boeken, opleidingen en events bij de uitoefening van hun taak en professionalisering van hun taakvervulling.

Het Praktijkblad Ondernemingsraad en OR-Informatie bundelen hun krachten en gaan samen verder in de nieuwe titel: OR magazine.

Kerncijfers

Vakbladen

OR informatie
Verschijnt 10x per jaar
Abonnees papieren versie: 2.800
Abonnees digitale versie: 1.175
Lezers: 18.000

OR & Communicatie
Verschijnt 6x per jaar
Abonnees: 350
Lezers: 1.200

OR magazine
Verschijnt 10x per jaar
3.500 oplage
meeleesfactor 5 geeft 17.500 lezers in print

Digitale magazine oplage:
1.200

Websites

ORinformatie.nl
Unieke bezoekers per maand: 8.000

Ornet.nl
Unieke bezoekers per maand: 15.000

E-mailnieuwsbrieven

OR informatie Nieuwsbrief
Verschijnt 1x per week
Abonnees: 5.700

OR magazine nieuwsbrief
Verschiijnt 2x per week
16.000 abonnees

Events

OR informatie Workshopdag
Kom in contact met or-leden.

OR events
We bieden verschillende sponsormogelijkheden, varierend van o.a. het geven van workshops, het leveren van keynote speakers en het aanwezig zijn met standruimte. OR workshopdag (voor- en najaar) Zet je or op de kaart (juni) OR wetgeving & actualiteitendag (maart) Landelijke OR Dag (juni) VGWM dag (januari) Ambetlijk Secretaris dag (maart) In totaal circa1400 deelnemers aan events en opleidingen.

Onze merken

OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun taak en professionalisering van hun taakvervulling.

Informatie voor adverteerders

Platform voor medezeggenschap
Vakmedianet brengt haar activiteiten voor de medezeggenschap samen onder de vlag van het Platform voor medezeggenschap. Hiermee ondersteunen we ondernemingsraden en andere vormen van medezeggenschap met de website, wekelijkse e-mailnieuwsbrieven, het OR magazine, boeken, opleidingen en events bij de uitoefening van hun taak en professionalisering van hun taakvervulling. Het Praktijkblad Ondernemingsraad en OR-Informatie bundelen hun krachten en gaan samen verder in de nieuwe titel: OR magazine. OR magazine
OR magazine is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden en andere vormen van medezeggenschap. Het helpt de leden bij de uitoefening van hun taak en professionalisering van hun taakvervulling. OR magazine stelt zich ten doel op journalistieke wijze te informeren over ontwikkelingen, wetten en regels, Arbo en de praktijk van de medezeggenschap. Kortom, OR magazine is dé informatiebron voor iedere medezeggenschapper. Online:
Website ORnet.nl en e-mailnieuwsbrieven
17.000 abonnees op de nieuwsbrief (2x per week) Events:
Ontmoet uw doelgroep live tijdens toonaangevende events. Frequentie:
10x per jaar Oplage print:
3.500 oplage
meeleesfactor 5 geeft 17.500 lezers in print Oplage digitaal:
1.200 exemplaren Doelgroep:
leden van ondernemingsraden, leden van andere vormen van personeels- vertegenwoordiging- en medezeggenschapsorganen alsmede Arbo-functionarissen.

Informatie voor adverteerders

OR & Communicatie is een vakblad vol ideeën, adviezen en tips voor or-leden. Zonder communicatie geen medezeggenschap.

Informatie voor adverteerders

Redactionele formule Praktijkblad Ondernemingsraad Print: Praktijkblad Ondernemingsraad is de gids in medezeggenschap voor leden van ondernemingsraden, leden van andere vormen van personeelsvertegenwoordiging- en medezeggenschapsorganen, de ambtelijk secretaris én Arbo-functionarissen. Het Praktijkblad zoomt in op facetten als strategie, wet- en regelgeving, de organisatie van medezeggenschap en arbeidsomstandigheden.

Online: Website ORnet.nl en e-mailnieuwsbrieven Events: Ontmoet uw doelgroep live tijdens toonaangevende events. Frequentie: 8x per jaar Oplage print: 1.606 exemplaren Oplage digitaal: 1.519 exemplaren Doelgroep: leden van ondernemingsraden, leden van andere vormen van personeels- vertegenwoordiging- en medezeggenschapsorganen alsmede Arbo-functionarissen.

Informatie voor adverteerders

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gastvrije Zorg Gawalo HR Base Installatie Journaal KiZ (Kwaliteit en veiligheid in de Zorg) Logistiek Management Support   MCA (Management Control & Accounting) Misset Catering Misset Horeca NBD-Online OR informatie Over Duurzame Inzetbaarheid Over eHRM Over Het Nieuwe Werken Over Strategische Personeelsplanning PT Industrieel Management PW. magazine voor HR-professionals RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Sigma Snackkoerier Tabak2day Tweewieler Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen Zorg & Zeggenschap