Over eHRM

Over eHRM is een kennisplatform dat zich richt op zowel het bedrijfsleven als de overheid. Denkt u daarbij aan de managers en professionals op gebied van HR en arbo en leden van ondernemingsraden. Maar ook algemeen management van bedrijven, organisaties en overheidsinstanties behoren tot de doelgroep.

Ook uw organisatie kan zich via dit kennisplatform op de kaart zetten!

Door het samenwerken van de kennis en het bereik van marktpartijen en van onze eigen, multimediale communities als Hr, Arbo en Or en algemeen management creëert Vakmedianet een platform dat in staat is meerwaarde te bieden aan iedere professional die in het onderwerp eHRM geïnteresseerd is.

Bereik

Bereik

Website
Het sterk gedreven content platfom Over eHRM, www.overehrm.nl, heeft ruim 1.200 pageviews en 600 bezoeken per maand.
U bereikt via dit online kennisplatform de professionals die verantwoordelijk en/of direct betrokken zijn bij eHRM.

E-mailnieuwsbrief
​De e-mailnieuwsbrief wordt om de drie weken, op naam, verstuurd naar meer dan 2.600 professionals die geïnteresseerd zijn in nieuws, dossiers, achtergrondinformatie, reviews, blogs, whitepapers.

 

 

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gastvrije Zorg Gawalo HR Base Installatie Journaal KiZ (Kwaliteit en veiligheid in de Zorg) Logistiek Management Support   MCA (Management Control & Accounting) Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid Over eHRM Over Het Nieuwe Werken Over Strategische Personeelsplanning PT Industrieel Management PW. magazine voor HR-professionals RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Sigma Snackkoerier Tabak2day Tweewieler Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen Zorg & Zeggenschap