Advertenties (print)

Advertenties (print)

Optimaal de redactionele waarde en thema's van het vakblad benutten. Alle ruimte voor zichtbaarheid en branding van uw merk. Dat zijn de grote voordelen van een vakbladadvertentie. Een spread over 2 pagina's of 4x een kwart pagina herhaald? Wij adviseren u graag.

Advertentie 2/1 pagina (spread)

Advertentie 2/1 pagina (spread)

Kies voor een spreadadvertentie wanneer u een sterk inhoudelijke boodschap heeft. Naast beeld is er volop ruimte voor content.

Advertentie 1/1 pagina

Advertentie 1/1 pagina

Een 1/1 pagina is uitstekend geschikt voor merkbekendheid- en positioneringscampagnes en zorgt tussen de redactionele content voor een hoge attentiewaarde.

Advertentie 1/2 pagina staand

Advertentie 1/2 pagina staand

Een 1/2 pagina staand, is een halve pagina advertentie, waarbij de pagina over de lengte is opgedeeld.

Advertentie 1/2 pagina liggend

Advertentie 1/2 pagina liggend

Bij een halve liggende advertentie is de pagina in de hoogte in 2 advertenties of advertentie plus content verdeeld. Natuurlijk kunt u ook een combinatie van meerdere advertentieformaten kiezen. Herhaling is immers nog altijd de toverkracht.

Advertentie 1/3 pagina staand

Advertentie 1/3 pagina staand

Als 1/2 pagina staand, maar nu met meer redactionele content naast de advertentie.

Advertentie 1/4 pagina staand

Advertentie 1/4 pagina staand

Veel gebruikt formaat, vooral geschikt voor plaatsing in meerdere edities of in dezelfde editie op meerdere pagina's.

Advertentie 1/4 pagina liggend

Bij 1/4 pagina liggend beslaat de advertentie een kwart van de pagina wanneer deze horizontaal in vier gelijke vlakken is verdeeld.

XL advertentie

Een 2/1 pagina advertentie (spread) waarvan aan beide zijden nog een flap naar buiten vouwt. Die flap kan variëren in formaat.

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen