Advertorials

Advertorials

Is imago building uw doel? Heeft u een (nieuw) verhaal? Met een advertorial bereikt u uw doelgroep met relevante content. Door de redactionele opbouw heeft u een groter communicatievermogen. Daarmee is de advertorial geschikt voor complexere boodschappen of wanneer uw product/boodschap een meer inhoudelijke benadering vraagt. Indien gewenst ondersteunt de redactie bij het samenstellen van de tekst.

Advertorial

Benut de nieuwswaarde en autoriteit van het vakblad optimaal. Met een advertorial bereikt u uw doelgroep met relevante content. Door kennis te delen en oplossingen aan te dragen bent u echt van toegevoegde waarde. Een uitstekend middel om een nieuwe klant aan u te binden. De vakbladredacties kunnen de content van uw advertertorial samen met u verzorgen.

Voordelen:
Redactioneel ogend
Grotere kans op conversie want lezer weet wat u te bieden heeft
Groot communicatievermogen
Geschikt voor complexere boodschappen
Inzetten bij product/boodschap die een meer inhoudelijke benadering vraagt
Geschikt voor productintroductie of innovatie

Meer informatie en reserveringen
Kijk voor verdere informatie bij het mediamerk van uw keuze. Of zoek de juiste contactpersoon.

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen