Congressen & Events

Congressen & Events

Inspiratie opdoen, kennis vergroten en netwerken vormen de top 3 van beweegredenen om een congres of event te bezoeken. U kunt hieraan gehoor geven door u als exposant, spreker of sponsor bij een congres of event aan te haken. U lift dan bovendien mee in de totale campagne van het congres of event waarmee, naast het uitdragen van expertise en leadgeneration, ook uw naamsbekendheid onder de totale doelgroep kunt vergroten.  

Elk congres of event kent zijn eigen, specifieke mogelijkheden. Kijk voor meer informatie bij het mediamerk van uw keuze.

Seminar

Heeft u zelf een interessant verhaal en wilt u zich bij de doelgroep als kennisinhoudelijke partij op een specifiek onderwerp profileren? Organiseer dan zelf een sessie.

Stand

Tijdens een congres is in de ontvangst- en lunchruimte vaak een informatiemarkt waar u de gelegenheid heeft uw bedrijf met een informatietafel en bannier te presenteren.

Op een beurs kunt u zo groot of klein uitpakken als u wilt. Er zijn kant-en-klare stands of de mogelijkheid met vrije standbouw uw eigen gezicht aan de stand te geven.

U bereikt hiermee een heel specifieke doelgroep die zich graag op nieuwe producten of productinnovaties willen oriënteren en zich hierover willen laten informeren.

Relatiekaarten

Bent u standhouder op een Event of spreker tijdens een congres en wilt u uw vaste relaties de gelegenheid geven uw stand te bezoeken of uw lezing bij te wonen?e Met een relatiekaart laat u blijken dat u de vaste relatie op prijs stelt en ze graag wilt ontmoeten tijdens het congres of event.

Logovermelding

Logovermelding kan op vele manieren. Bijvoorbeeld op de plattegrond, de relatiekaarten of het programmaboekje.

Sponsoring lunch/thee/borrel

Een goede manier om uw aanwezigheid op een beurs of congres te ondersteunen.

Badge

Badges kunnen voorzien worden van uw logo als u ervoor kiest de badge te sponsoren. Zo weet u zeker dat u door elke bezoeker gezien wordt.

Banier

Op prominente plekken bijvoorbeeld op de beursvleur, langs looproutes en bij de entree.

Flyer

Wilt u de bezoekers van het event of congres iets meegeven dat ze na afloop nog kunnen bekijken of heeft u een aanbieding die specifiek voor de bezoekers geldt? Wij zorgen ervoor dat de bezoeker uw leaflet of aanbod krijgt. Dan kan door deze uit te delen of in de congrestas of Goody bag in te steken.

Lanyard

Lanyards kunnen voorzien worden van uw logo als u ervoor kiest deze te sponsoren. Zo weet u zeker dat u door elke bezoeker gezien wordt.

Narrowcasting

Uw bedrijfspresentatie of productinnovatie live op de beurs op de aanwezige tv-schermen. Vaak op plekken waar mensen langer verblijven, zodat zij zeker aandacht voor uw verhaal zullen hebben.

Actie op het event

Bedenk een ludieke actie en krijg daarmee niet alleen meer aandacht tijdens de beurs, maar ook daaraan voorafgaand. Bijvoorbeeld in de speciale beursnieuwsbrief of het beursnummer van het blad en op de speciale eventwebsites.

Eventtas

Bezoekers aan een event verzamelen graag informatie. Bij grote events ontvangen zij daarvoor een Eventtas. Met uw logo op deze tas heeft u zowel tijdens als na afloop van het event grote attentiewaarde.

Gadget

Altijd leuk: iets blijvends meegeven aan de bezoekers voorzien van uw logo. Zo blijft uw boodschap zeker hangen.

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen