Research

Onderzoek / enquête

Heeft u specifieke vragen voor uw doelgroep? Of wilt u de bekendheid van uw merknaam meten, eventueel voor en/of na een campagne? Of wilt u graag in gesprek met uw doelgroep om te achterhalen met welke problemen zij kampen en of u wellicht de oplossing kunt bieden? Informeer naar de mogelijkheden. Vakmedianet realiseert het voor u.

We kunnen een gerichte enquête versturen naar een specifieke groep. De onderzoeksresultaten ontvangt u in rapportvorm. Over de respons zijn diverse afspraken te maken afhankelijk van het onderwerp van de enquête. Ook kunnen we u face-to-face in contact brengen.

Vakmedianet bereikt een kennisnetwerk van 1,2 miljoen professionals met gedegen vakinformatie, gedragen door redacties die garant staan voor betrouwbaarheid en relevantie. De ideale context om uw onderzoek uit te zetten onder de juiste doelgroep.

Onderstaande oplossingen betreffen onderzoeken en enquêtes. Klik op de productcategorieën om de verschillende oplossingen te bekijken. Klik op uw doelgroep om te zien via welke merken u uw doelgroep kunt bereiken.

Wij helpen dagelijks honderden bedrijven in Nederland bij markt- en naamsbekendheidonderzoeken, ronde tafels en dergelijke oplossingen. Neem dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee bij het bereiken van uw doelstellingen.

Advertentiemogelijkheden

Branded content

Leadgeneration

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen