FightCorona

FightCorona

Vakmedianet doneert advertentieruimte ter waarde van 750 duizend euro aan organisaties die ondersteuning bieden tijdens de coronacrisis.

Ook vanuit Vakmedianet willen wij ons steentje bijdragen aan het bestrijden van de coronacrisis. Daarom doneren wij 5 mediapakketten met een totale waarde van 750 duizend euro aan (semi) publieke organisaties, stichtingen en verenigingen, zoals bijvoorbeeld het Rode Kruis, die bijdragen aan het bestrijden van de coronacrisis en een belangrijke boodschap willen uitdragen.

"Juist in deze tijd is betrouwbare informatie en een branche specifieke duiding op ieders vakgebied echt cruciaal. Mensen vallen terug op merken die dichtbij hen staan, die zij vertrouwen. Wij willen de organisaties die een belangrijke bijdrage leveren aan het bestrijden van de huidige crisis, graag ondersteunen met bijvoorbeeld het werven van additionele donateurs, of het aantrekken van vrijwilligers. Door onze platformen gezamenlijk beschikbaar te stellen, bereik je een groot deel van alle zakelijke beslissers in Nederland", zegt Erik Hoekstra, CEO van Vakmedianet.

Heeft jouw organisatie een belangrijke boodschap te delen en wil je in aanmerking komen voor een mediapakket? Lees dan hier de voorwaarden en stuur je motivatie naar fightcorona@vakmedianet.nl

 

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen