Auto Prof - AMT Live

Auto Prof - AMT Live

AMT verbindt met het vakblad, de website www.amt.nl, de nieuwsbrief AMT en de diverse events, automotive professionals met passie voor het autovak. Met aandacht voor ontwikkelingen en trends op autotechnisch gebied biedt AMT vak- en investeringsinformatie voor autotechnici, managers en leidinggevenden in de werkplaats.

 

AMT Diagnose Boot Camp
AMT Diagnose Boot Camp is een evenement waarbij met name autotechnici op niveau 3 of 4 een weekend lang sparren over diagnose storingen met branchegenoten. Darabij is onderlinge competitie van de teams en gezelligheid een belangrijk onderdeel
11-13 juni 2015


AMT Live
Een event met praktische workshops, interactieve inspiratiepleinen en inspiratiesessies gecombineerd met demonstraties en presentaties voor directeuren/eigenaren, topmonteurs en chefs werkplaats.
17 + 18 november 2015

AMT biedt diverse sponsormogelijkheden om in contact te komen met uw en onze doelgroep. Neem voor meer informatie over de events en de mogelijkheden contact op met het salesteam van AMT.

 

Meer weten? Download de complete mediakit!

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen