Architectuur

Vakbladen

de Architect

Websites

deArchitect.nl

E-mailnieuwsbrieven

de Architect gratis nieuwsbrief

De mogelijkheden

U kent de Architect van het succesvolle vakblad. Maar ook de online activiteiten en de jaarlijks terugkerende evenementen van de Architect zijn effectieve middelen om direct in contact te komen met vele architecten. Van live contact tot online impressies, met de Architect is het gegarandeerd dat u uw doelgroep bereikt.

Kerncijfers

Vakbladen

de Architect
Frequentie: 4x per jaar
Bereik 5.400 professionals

Websites

de Architect.nl
Gebruikers per maand: 98.400
Pageviews per maand: 204.000
Pageviews per bezoek: 1,56
Bezoekduur in minuten: 01:20

E-mailnieuwsbrieven

de Architect E-mail nieuwsbrief
Frequentie: dagelijks
Abonnees: 11.200

Events

50 jaar de Architect
Een unieke kans. Exclusieve toegang tot events, exclusieve zichtbaarheid en branding.

ARC Awards
In totaal is er plaats voor zo’n 400 ondernemende en innovatieve architecten, interieurarchitecten en productontwerpers.

de Architect projectbezoeken
Circa 50 personen per projectbezoek

Onze merken

Op de Architect, het meest toonaangevende architectuurplatform, vind je 365 dagen per jaar verdieping en inspiratie op het gebied van architectuur, stedenbouw en interieur. Bovendien verrassen we je in het magazine en op de website regelmatig met o.a. bijzondere projecten uit binnen- en buitenland en kun je genieten van vele afbeeldingen en illustraties.

Informatie voor adverteerders

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen