Architectuur

Vakbladen

de Architect

De mogelijkheden

U kent de Architect van het succesvolle vakblad. Maar ook de online activiteiten en de jaarlijks terugkerende evenementen van de Architect zijn effectieve middelen om direct in contact te komen met vele architecten.Van live contact tot online impressies, met de Architect is het gegarandeerd dat u uw doelgroep bereikt.

Kerncijfers

Vakbladen

de Architect
4.000 bereik print 60.000 unieke website bezoekers per maand 11.000 nieuwsbrief abonnees

Onze merken

Op de Architect, het meest toonaangevende architectuurplatform, vind je 365 dagen per jaar verdieping en inspiratie op het gebied van architectuur, stedenbouw en interieur. Bovendien verrassen we je in het magazine en op de website regelmatig met o.a. bijzondere projecten uit binnen- en buitenland en kun je genieten van vele afbeeldingen en illustraties.

Informatie voor adverteerders

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HR Base Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen