Bouw

Events

Cobouw Café

De mogelijkheden

Cobouw is het best gelezen vakblad voor de bouw en verschijnt al ruim 150 jaar. Het biedt u via Cobouw.nl iedere dag zicht op trends, innovaties, technologie- en marktontwikkelingen. Onmisbaar voor bouwprofessionals die beslissingen nemen en willen bijblijven in hun vak en netwerk.

Cobouw Bouwberichten. Wie een product of dienst levert aan de bouwsector wil op tijd op de hoogte zijn als een nieuw project wordt opgestart. Als de tekeningen worden gemaakt wilt ú al in beeld zijn. Zo bent u als eerste op de hoogte van de laatste acquisitiekansen. Met de complete en actuele database van Cobouw Bouwberichten kan dat. Richten uw activiteiten zich op de plan-, ontwerp- of aanneemfase? Bent u in specifieke sectoren actief? In een gedeelte van Nederland of juist Vlaanderen? Het slimme filter- en notificatiesysteem levert u iedere dag alleen de voor ú relevante projecten. Zo vergroot u uw commerciële kansen en haalt u meer uit uw salesactiviteiten.

BouwMachines is hét platform voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche dat kopers en gebruikers van bouwmaterieel ondersteunt in het succesvoller runnen van hun bedrijf.

Nooit meer de verkeerde prijs! Houd grip op uw bouwkosten en GWW-kosten met onze onafhankelijke en actuele marktcijfers. Bouwkosten levert de meest actuele en betrouwbare kostengegevens inclusief gebruikersvriendelijke tools.

Bouwkwaliteit in de praktijk is een uniek vakblad voor private en publieke partijen om samen de bouwkwaliteit en bouwregelgeving naar een hoger plan te tillen en iedereen wegwijs te maken in nieuwe ontwikkelingen op dit gebied

Kerncijfers

Vakbladen

BouwMachines
Verschijnt 11x per jaar
Oplage: 4.250

Cobouw
Verschijnt elke dinsdag en donderdag.
Oplage 3800

Advertentiemogelijkheden

Bouwkwaliteit in de praktijk
Verschijnt 9x per jaar
Oplage 2500

Websites

Cobouw.nl
Gebruikers per maand: 225.000
Pageviews per maand: 798.730
Pageviews per bezoek: 2,9
Bezoekduur in minuten: 01:17
Advertentiemogelijkheden

BouwMachines.nl
Gebruikers per maand: 23.000
Pageviews per maand: 72.500
Pageviews per bezoek: 1,62
Bezoekduur in minuten: 01:03

Productpresentatie NBD-Online
Gebruikers per maand: 73.800 bestaande uit architecten, bestekschrijvers, (hoofd)aannemers en installateurs
Pageviews per maand: 178.600
Pageviews per bezoek: 2,1
Bezoekduur in minuten: 00:12

E-mailnieuwsbrieven

Cobouw-nieuwsbrief
Frequentie: 6x per week
Abonnees: 38000

BouwMachines Nieuwsbrief
Frequentie 2x per week
Abonnees: 12.500

NBD-Online nieuwsbrief
Frequentie: 2x per week
Abonnees: 21.750

Events

Cobouw Café
Cobouw Café in uw regio? Lees er meer over!

Onze merken

Cobouw is het best gelezen vakblad voor de bouw en verschijnt al ruim 150 jaar. Het biedt u via Cobouw.nl iedere dag zicht op trends, innovaties, technologie- en marktontwikkelingen. Onmisbaar voor bouwprofessionals die beslissingen nemen en willen bijblijven in hun vak en netwerk.

Informatie voor adverteerders

BouwMachines is hét platform voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche dat kopers en gebruikers van bouwmaterieel ondersteunt in het succesvoller runnen van hun bedrijf. BouwMachines onderscheidt zich van andere vakmedia door naast berichtgeving over nieuwe machines ook de ondernemende en bedrijfsmatige kant van het werken met ‘het koude staal’ te belichten.

Informatie voor adverteerders

Met een abonnement op Bouwkwaliteit in de Praktijk bent u volledig op de hoogte van de ontwikkelingen, innovaties, wetten en verantwoordelijkheden op het gebied van bouwkwaliteit.

Informatie voor adverteerders

Wilt u dat uw producten beter en meer in beeld komen bij zowel uitvoerders als voorschrijvers? Heeft u moeite met het bereiken van uw doelgroep? Of wilt u graag veel eerder in het traject betrokken raken zodat u nog invloed kan uitoefenen op het bestek? Met een productpresentatie op NBD-Online profiteert u van waardevolle contactmomenten van ontwerp- tot uitvoerfase.

Informatie voor adverteerders

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen