Facto

Facto is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad plus o.a.

  • de hoogste oplage in de markt
  • een up-to-date website met elke dag nieuws plus vele achtergrondartikelen, checklists en whitepapers
  • een wekelijkse e-mailnieuwsbrief
  • diverse Facility Management boeken
  • het jaarlijkse Facto congres - inhoudelijke sessies met top-sprekers en praktijkcases vanuit het facilitaire werkveld.

EVENTS:
Jaarlijks organiseren we weer diverse events voor de facility professional waar u uw naam aan kunt verbinden als partner. Waaronder het Facto Congres, Healthy Workplace, Smart Buildings en het event voor young professionals: Facility Matters.

Facto is mediapartner van de Golden Service Awards.

Boeken
Facto is een uitgave van b2b uitgeverij Vakmedianet. Vakmedianet is o.a. uitgever van succesvolle boeken zoals Facility Management, Inkoop in strategisch perspectief & De Servicedesk

Meer weten? Download de complete mediakit!

Redactionele formule

Redactionele formule

Facto Magazine biedt een cross mediaal platform (print en online) voor nieuwe inzichten, meningen en achtergronden op het gebied van facility management, facilitaire inkoop en (kantoor)huisvesting.

Facto is actueel, betrouwbaar, compleet, zakelijk, praktijkgericht, direct toepasbaar, degelijk, professioneel en persoonlijk. De onderwerpen worden op tactisch/strategisch niveau behandeld, waarbij steeds een vertaalslag naar de dagelijkse praktijk wordt gemaakt. Facto helpt de facility professional zijn of haar werk beter en slimmer uit te voeren, zodat de facilitaire organisatie meer toegevoegde waarde aan de organisatie kan leveren.

Beeld van Facto aan de hand van stellingen (bron: lezersonderzoek Facto 2015)

Profiel lezers

De lezers van Facto Magazine zijn vooral werkzaam in grotere organisaties: 34% werkt in organisaties met 100-500 werknemers. 38% werkt in organisaties met meer dan 1000 werknemers.
Bron: lezersonderzoek Facto 2018

De gemiddelde leeftijd van de respondenten is 48,7 jaar.

 

 

Beslissingsbevoegdheid

Beslissingsbevoegdheid

Driekwart van de respondenten zijn onderdeel van het beslissingsproces. 32% van de budgethouders heeft meer dan een miljoen te besteden op jaarbasis.

Verhuizingen, implementatie FMIS, kantoorinrichting, renovatie, nieuwbouwprojecten, schoonmaakonderhoud en outsourcing zijn belangrijke zaken waarover men beslist.

 

Lezen en waarderen

Deskundig en betrouwbaar, zo wordt Facto Magazine door de lezers ervaren.
79% leest Facto minimaal 30 minuten. Daarna gaat het blad naar gemiddeld nog gemiddeld 3,8 andere collega's.

Het magazine wordt door de lezers gewaardeerd:
Vormgeving: 7,5
Inhoud: 7,4

Daarmee kunnen we stellen dat Facto Magazine in alle facetten als een professioneel blad wordt beschouwd en behandeld.

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen