Financieel Management

De mogelijkheden

Financieel Management is een volledig kennisnetwerk voor financials. Financieel management bestaat uit drie platformen: cm:, Executive Finance en SalarisNet. Met alle platformen heeft u toegang tot alle relevante financials. Van financieel directeur tot cfo en van hoofd administratie tot controller.

Kerncijfers

Vakbladen

Executive Finance
Verschijnt: 6x per jaar
Oplage van 2.000 exx. en een bereik van 4.800 lezers per editie.

Pensioen & Praktijk Magazine
Verschijningsdag: dinsdag
Frequentie: 5x per jaar incl. speciale thema-uitgave
Totale verspreide oplage print: 471
Totale verspreide oplage digitaal: 426

SalarisMagazine
Verschijnt 11x per jaar
Abonnees: 1.800

cm:
Verschijnt : 10x per jaar
Oplage van 3.000 ex. en een bereik van 7.200 lezers per editie.

Websites

cmweb.nl
Unieke bezoekers per maand: 17.000
Pageviews per maand: 35.000

ExecutiveFinance.nl
Unieke bezoekers per maand: 11.000
Pageviews per maand: 20.000

SalarisNet.nl
Unieke bezoekers per maand: 50.000

E-mailnieuwsbrieven

Executive Finance Nieuwsbrief
Verschijnt: 1x per week
Abonnees: 2.200

SalarisNet Nieuwsbrief
Verschijnt 1x per week
Abonnees: 19.000

cm: signalen
Verschijnt: 2x per week
Abonnees: 15.000

Congressen

Jaarcongres SalarisNet
Kom in contact met (hoofd)salarisadministrateurs, hoofd personeelszaken, HR-professionals, financieel managers en controllers.

cm: Nationale Controllersdag
Kom in contact met de controller.

Personeel & Salaris Vakdag
Kom in contact met (hoofd)salarisadministrateurs, hoofd personeelszaken, HR-professionals, financieel managers en controllers.

cm: Nationale Administrateursdag
Kom in contact met de administrateur en hoofd administratie

cm: Excel Experience Day
Kom in contact met diverse financials.

Onze merken

cm: is een multimediaal platform voor de ambitieuze financieel professional die in control wil zijn zoals controllers, hoofden administratie en financieel managers!

Informatie voor adverteerders

U heeft behoefte aan inspiratie, visie en opinie in finance, strategie en management. Hét antwoord is het platform. Een platform voor de financial executive in de boardroom.

Informatie voor adverteerders

SalarisNet is een nieuw multimediaal platform voor de salarisprofessional met ambitie met de laatste ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie.

Informatie voor adverteerders

Pensioen & Praktijk is een onafhankelijk en praktijkgericht blad voor iedereen die betrokken is bij, dan wel geïnteresseerd is in , alle facetten van een duurzaam pensioen. Deze doelgroep omvat in ieder geval medewerkers werkzaam op HR-afdelingen, de afdeling finance, OR-leden, DGA-adviseurs, financial planners, pensioenadviseurs, actuarissen, accountants, advocaten, belastingadviseurs, notarissen alsmede medewerkers bij (levens)verzekeraars, PPI’s en pensioenfondsen. Onder pensioen wordt in het kader van dit blad de totale oudedagsvoorziening in ruime zin verstaan inclusief nabestaandenregelingen.

Informatie voor adverteerders

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HR Base Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen