Food

De mogelijkheden

Distrifood is samen met Foodmagazine het multimediale platform voor professionals binnen de food branche. Distrifood voorziet eigenaren, bedrijfsleiders en afdelingschefs van supermarkten wekelijks van branche- en vaknieuws. Foodmagazine is het kruispunt waar retail en industrie elkaar ontmoeten en richt zich op managers van supermarkten, functionarissen werkzaam op de kantoren van de supermarktorganisaties en fabrikanten van levensmiddelen.

Kerncijfers

Vakbladen

Foodmagazine
Verschijnt 6 x per jaar
Oplage: 5.000

Distrifood
Verschijnt 38x per jaar
Abonnees: 7.500

VMT
Frequentie 12x per jaar
Verschijningsdag: vrijdag
Oplage print: 1.500 exemplaren
Meeleesfactor: 6
Bereik: 8.600 mensen

Websites

VMT.nl
Gemiddeld aantal per maand:
Pageviews: 71.200
Unieke bezoekers: 25.500

Distrifood.nl
Unieke bezoekers per maand: 246.236*
Pageviews per maand: 629.955* * gemiddeld aantal per maand in 2019

E-mailnieuwsbrieven

Foodmagazine Nieuwsbrief
Verschijnt 1x per week
Abonnees: 6.700

Distrifood Nieuwsbrief
Verschijnt 4x per week
Abonnees: 26.679

VMT Nieuwsbrief
Verschijnt 2x per week Verschijningsdag: maandag en donderdag Abonnees: 8.000

Events

Distrifood Events
Kom in contact met beslissers en beinvloeders de supermarkt branche

VMT Events
Totaal aantal bezoekers per jaar: 1.100 De kracht van VMT Events: Exposure: de mogelijkheid om uw expertise te tonen aan een gericht publiek. Interactie: persoonlijk contact met uw doelgroep Hoge waardering: de deelnemers geven de VMT events gemiddeld een 7,8

Foodmagazine Events
Kom in contact met beslissers en beïnvloeders in de food branche

Onze merken

Distrifood gaat met analyses, achtergrondinformatie, bedrijfsreportages en interviews in op ontwikkelingen, trends, assortimenten, branchezaken, sociaal-economische zaken en al het andere dat de foodbranche raakt.

Informatie voor adverteerders

Foodmagazine biedt foodprofessionals informatie, inzicht en inspiratie. Met interessante artikelen, spraakmakende interviews, scherpe columns, (eigen) onderzoek, zorgt Foodmagazine voor de strategische verdieping, waar de foodprofessional naar op zoek is en die hem in de dagelijkse praktijk ondersteunt. Foodmagazine zet aan tot nadenken.

Informatie voor adverteerders

De unieke combinatie van het vakblad, de website, de nieuwsbrieven, de bijeenkomsten, het leveranciersregister, de boeken en SEM-oplossingen maken VMT tot een autoriteit en volwaardig gesprekspartner voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie. De inhoud van VMT weerspiegelt de voedingsmiddelenindustrie en de mogelijkheden die voeding biedt. VMT informeert haar lezers over alles wat met de voedingsmiddelenindustrie te maken heeft. Al ruim 125 jaar is VMT een betrouwbare bron voor directie en management op het gebied van quality assurance, productie, marketing en sales, inkoop, R&D en productontwikkeling. Hiervan heeft 70% een (mede)beslissende of adviserende stem in het aankoopproces.

Informatie voor adverteerders

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen