Foodmagazine

Foodmagazine biedt foodprofessionals informatie, inzicht en inspiratie. Met interessante artikelen, spraakmakende interviews, scherpe columns, (eigen) onderzoek, zorgt Foodmagazine voor de strategische verdieping, waar de foodprofessional naar op zoek is en die hem in de dagelijkse praktijk ondersteunt. Foodmagazine zet aan tot nadenken.

Meer weten? Download de complete mediakit!

Redactionele formule

Foodmagazine is een magazine voor de levensmiddelenbranche. Het magazine richt zich op het management van supermarkten, op functionarissen werkzaam op de kantoren van de supermarktorganisaties en op fabrikanten van levensmiddelen. Foodmagazine biedt foodprofessionals maandelijks informatie, analyses en opinies over onderwerpen uit de levensmiddelenbranche.

Foodmagazine informeert over de ontwikkelingen op het gebied van supermarktformules, assortimenten, consumententrends, over (local) marketing en over verkoop en logistieke processen.

Bereik

Bereik

Vakblad Foodmagazine

Frequentie: 11 x per jaar

Oplage: 5.000 exemplaren

Verschijningsdag: Vrijdag

Doelgroep: Managers van supermarkten, functionarissen bij supermarktorganisaties en fabrikanten van levensmiddelen.

 

Website

Gemiddeld aantal per maand in 2017

Unieke bezoekers per maand: 6.976
Pageviews per maand: 10.935

 

Foodmagazine nieuwsbrief

Abonnees gemiddeld per editie april 2017

Frequentie: 1x per week

Oplage: 2.929 abonnees

Planning

Nr. Verschijndatum* Afsluitdatum* Thema Assortiment Category
1 26-01-2018 10-01-2018   Biologisch/vegetarisch  
2 23-02-2018 07-02-2018 Winnaars Industributie
Intro Top 20
Zuiveldranken
Koelverse dranken
Baby- en kinderenproducten
 
3 30-03-2018 14-03-2018 Duurzaamheid | MVO
Merken Top 100
Bieren
Kaas
Snacks & zoetwaren
4 26-04-2018 03-04-2018 Fabulous 40 Was- en reinigingsmiddelen Dranken
5 25-05-2018 07-05-2018   Drogmetica
Toilet- en papierwaren
Zuivel & Kaas
6 29-06-2018 13-06-2018 GFK onlinerapport
CBL/Marketing Awards
Vis en schaaldieren
Lectuur
 
7/8 27-07-2018 11-07-2018   Maaltijden en maaltijdversierders
Koffie en thee
Shopper Marketing
9 28-09-2018 12-09-2018 GFK Versrapport Ontbijtproducten en broodversierders
Speciaal bier
Vers
10 26-10-2018 09-10-2018   Tussendoor
Wereldkeuken
Sauzen
Diepvries
11 23-11-2018 07-11-2018 Stayers Kaas
Non food
 
12 21-12-2018 05-12-2018 GFK Kerstrapport
Nominaties
Industributie
Salades  
  21-12-2018 01-12-2018 Speciale uitgave De Top    

*onder voorbehoud eventuele wijzigingen

Print communicatie: Mogelijkheden & tarieven

Print communicatie: Mogelijkheden & tarieven

Vakblad Foodmagazine

Formaten (b x h in mm)

2/1 pagina 460 x 300  
1/1 pagina 230 x 300  
1/2 pagina 205 x 135 100 x 275
1/4 pagina 205 x 65 100 x 135
1/8 pagina   100 x 65
Bladspiegel 230 x 300 mm  
Zetspiegel 205 x 275 mm  

(Bij aflopend +3mm rondom aanhouden)

Tarieven

2/1 pagina € 14.596
1/1 pagina € 8.109
1/2 pagina € 5.731
1/4 pagina € 4.520
1/8 pagina € 3.844
Productinfo € 685
Bijsluiter 2 pagina's € 4.785
Bijsluiter per 2 extra pagina's € 2.393
Overig Op aanvraag
Toeslagen  
Speciale plaats + 10%
Omslagpagina 2 + 15%
Omslagpagina 3 + 10%
Omslagpagina 4 + 20%
Regionale selectie bijsluiter Op aanvraag
Doelgroep selectie bijsluiter Op aanvraag
Korting  
Volumekorting 3x - 5%
Volumekorting 6x - 10%
Volumekorting 12x of meer Op aanvraag
Zwart/wit - 20%

Tarieven zijn in euro's en exclusief BTW

 

Events Foodmagazine

Events Foodmagazine

Jaarlijks organiseert Foodmagazine meerdere events waar beslissers en beïnvloeders als bezoeker aanwezig zijn. Foodmagazine biedt meerdere sponsormogelijkheden om zichtbaar te zijn binnen deze doelgroep.

Event Eventdatum
Industributiediner dinsdag 9 januari 2018
How Brands Grow event i.s.m. Scoupy donderdag 22 maart 2018
Food en E-Commerce congres dinsdag 5 juni 2018
Verscongres dinsdag 13 november 2018

 

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HR Base Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid Over Het Nieuwe Werken Over Strategische Personeelsplanning PT Industrieel Management PW. magazine voor HR-professionals RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Sigma Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen