Foodmagazine
Foodmagazine biedt foodprofessionals informatie, inzicht en inspiratie. Met interessante artikelen, spraakmakende interviews, scherpe columns, (eigen) onderzoek, zorgt Foodmagazine voor de strategische verdieping, waar de foodprofessional naar op zoek is en die hem in de dagelijkse praktijk ondersteunt. Foodmagazine zet aan tot nadenken.
Meer weten? Download de complete mediakit!
Redactionele formule
Foodmagazine is een magazine voor de levensmiddelenbranche. Het magazine richt zich op het management van supermarkten, op functionarissen werkzaam op de kantoren van de supermarktorganisaties en op fabrikanten van levensmiddelen. Foodmagazine biedt foodprofessionals maandelijks informatie, analyses en opinies over onderwerpen uit de levensmiddelenbranche.
Foodmagazine informeert over de ontwikkelingen op het gebied van supermarktformules, assortimenten, consumententrends, over (local) marketing en over verkoop en logistieke processen.
Bereik

Vakblad Foodmagazine
Frequentie: 10 x per jaar
Oplage: 5.000 exemplaren
Verschijningsdag: Vrijdag
Doelgroep: Managers van supermarkten, functionarissen bij supermarktorganisaties en fabrikanten van levensmiddelen.
Website
Foodmagazine.nl is geïntegreerd in Distrifood.nl en lift mee op de pageviews van deze site.
Bereik Distrifood.nl 2019
# pageviews per maand: 629.955
# gebruikers per maand: 246.236
Foodmagazine nieuwsbrief
Abonnees per 1 oktober 2019
Frequentie: 1x per week
Oplage: 5.591 abonnees
Planning
Planning 2020
Nr. |
Verschijndatum* |
Afsluitdatum* |
Thema |
Assortiment |
Category |
1/2 |
21-02-2020 |
03-02-2020 |
Winnaars Industributie
Intro Top 20 |
Zuiveldranken
Koelverse dranken
|
|
3 |
27-03-2020 |
09-03-2020 |
Duurzaamheid | MVO
Merken Top 100 |
Bieren
Kaas |
Snacks & zoetwaren |
4 |
24-04-2020 |
06-04-2020 |
|
Was- en reinigingsmiddelen |
Dranken |
5 |
22-05-2020 |
06-05-2020 |
|
Toilet- en papierwaren
BBQ& Sauzen |
Zuivel & Kaas |
6 |
26-06-2020 |
08-06-2020 |
GFK onlinerapport
Marketing Awards |
Drogmetica |
|
7/8 |
31-07-2020 |
07-07-2020 |
|
Maaltijden en maaltijdversierders
Koffie en thee |
|
9 |
25-09-2020 |
08-09-2020 |
GFK Versrapport |
Ontbijtproducten en broodversierders
Speciaal bier |
Vers |
10 |
23-10-2020 |
06-10-2020 |
Stayers |
Tussendoor
Wereldkeuken |
Diepvries |
11 |
20-11-2020 |
03-11-2020 |
|
Kaas
|
|
12 |
18-12-2020 |
02-12-2020 |
GFK Kerstrapport
Nominaties
Industributie |
|
|
|
18-12-2020 |
01-12-2020 |
Speciale uitgave De Top |
|
|
*onder voorbehoud eventuele wijzigingen
Print communicatie: Mogelijkheden & tarieven

Vakblad Foodmagazine
Formaten (b x h in mm)
2/1 pagina |
460 x 300 |
|
1/1 pagina |
230 x 300 |
|
1/2 pagina |
205 x 135 |
100 x 275 |
1/4 pagina |
205 x 65 |
100 x 135 |
1/8 pagina |
|
100 x 65 |
Bladspiegel |
230 x 300 mm |
|
Zetspiegel |
205 x 275 mm |
|
(Bij aflopend +3mm rondom aanhouden)
Tarieven
2/1 pagina |
€ 14.596 |
1/1 pagina |
€ 8.109 |
1/2 pagina |
€ 5.731 |
1/4 pagina |
€ 4.520 |
1/8 pagina |
€ 3.844 |
Productinfo |
€ 685 |
Bijsluiter 2 pagina's |
€ 4.785 |
Bijsluiter per 2 extra pagina's |
€ 2.393 |
Overig |
Op aanvraag |
Toeslagen |
|
Speciale plaats |
+ 10% |
Omslagpagina 2 |
+ 15% |
Omslagpagina 3 |
+ 10% |
Omslagpagina 4 |
+ 20% |
Regionale selectie bijsluiter |
Op aanvraag |
Doelgroep selectie bijsluiter |
Op aanvraag |
Korting |
|
Volumekorting 3x |
- 5% |
Volumekorting 6x |
- 10% |
Volumekorting 12x of meer |
Op aanvraag |
Zwart/wit |
- 20% |
Tarieven zijn in euro's en exclusief BTW
Events Foodmagazine

Jaarlijks organiseert Foodmagazine events waar beslissers en beïnvloeders als bezoeker aanwezig zijn. Foodmagazine biedt meerdere sponsormogelijkheden om zichtbaar te zijn binnen deze doelgroep.
Event |
Eventdatum |
Industributiediner |
dinsdag 7 januari 2020 |