Foodmagazine

Foodmagazine biedt foodprofessionals informatie, inzicht en inspiratie. Met interessante artikelen, spraakmakende interviews, scherpe columns, (eigen) onderzoek, zorgt Foodmagazine voor de strategische verdieping, waar de foodprofessional naar op zoek is en die hem in de dagelijkse praktijk ondersteunt. Foodmagazine zet aan tot nadenken.

Meer weten? Download de complete mediakit!

Redactionele formule

Foodmagazine is een magazine voor de levensmiddelenbranche. Het magazine richt zich op het management van supermarkten, op functionarissen werkzaam op de kantoren van de supermarktorganisaties en op fabrikanten van levensmiddelen. Foodmagazine biedt foodprofessionals maandelijks informatie, analyses en opinies over onderwerpen uit de levensmiddelenbranche.

Foodmagazine informeert over de ontwikkelingen op het gebied van supermarktformules, assortimenten, consumententrends, over (local) marketing en over verkoop en logistieke processen.

Bereik

Bereik

Vakblad Foodmagazine

Frequentie: 7 x per jaar

Oplage: 5.000 exemplaren

Verschijningsdag: Vrijdag

Doelgroep: Managers van supermarkten, functionarissen bij supermarktorganisaties en fabrikanten van levensmiddelen.

 

Website

Foodmagazine.nl is geïntegreerd in Distrifood.nl en lift mee op de pageviews van deze site.

Bereik Distrifood.nl 2020

# pageviews per maand: 605.789
# gebruikers per maand: 211.406

 

Foodmagazine nieuwsbrief

Abonnees per 1 november 2020

Frequentie: 1x per week

Oplage: 6.700 abonnees

Planning

Planning 2021

Week nr. Verschijndatum* Afsluitdatum* Thema Assortiment Category
9 02-03-2021 08-02-2021 Industributie winnaars, Intro Top 20 (IRI) Snacks & Zoetwaren  
16 20-04-2021 26-03-2021 Merken Top 100 (IRi) Dranken Snacks & zoetwaren
20 18-05-2021 22-04-2021 MVO-rapport (GfK) Duurzaam MVO-fabrikanten
24 15-06-2021 21-05-2021 Zomerrapport (GfK), Marketingawards Zuivel & Kaas Zuiveldranken & koelverse dranken
36 07-09-2021 16-08-2021 Versrapport (GfK) Vers Speciaalbier
44 02-11-2021 11-10-2021 Stayers (IRi) Diepvries Wereldkeuken
51 21-12-2021 29-11-2021 Industributie genomineerden, Kerstrapport (GfK) Drogmetica Ontbijtproducten & broodversierders

*onder voorbehoud eventuele wijzigingen

 

 

Print communicatie: Mogelijkheden & tarieven

Print communicatie: Mogelijkheden & tarieven

Vakblad Foodmagazine

Formaten (b x h in mm)

2/1 pagina 460 x 300  
1/1 pagina 230 x 300  
1/2 pagina 205 x 135 100 x 275
1/4 pagina 205 x 65 100 x 135
1/8 pagina   100 x 65
Bladspiegel 230 x 300 mm  
Zetspiegel 205 x 275 mm  

(Bij aflopend +3mm rondom aanhouden)

 

 

Events Foodmagazine

Events Foodmagazine

Jaarlijks organiseert Foodmagazine events waar beslissers en beïnvloeders als bezoeker aanwezig zijn. Foodmagazine biedt meerdere sponsormogelijkheden om zichtbaar te zijn binnen deze doelgroep.

Event Eventdatum
Industributiediner dinsdag 21 januari 2021

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen