Gawalo.nl

Gawalo.nl

Gawalo is al jaren het bekendste vakblad voor werktuigbouwkundig installateurs. Dit vakblad biedt met de website de lezer een compleet beeld van de nieuwste installatietechnieken, normen en producten.

Gawalo & gawalo.nl zijn er voor w-installateurs, totaalinstallateurs en adviserende- en uitvoerende
installatietechnici bij advies- en ingenieursbureaus, projectontwikkelaars en gebouwbeheerders, die streven naar comfortabele, gezonde, energiezuinige en veilige installaties in woningen en gebouwen. Het vakblad Gawalo en de website gawalo.nl zijn belangrijke informatiebronnen voor zakelijke oriëntatie. De lezers zijn met name geïnteresseerd in technische informatie over w-installaties en ondernemerschap. Gawalo is onder w-installateurs het meest gelezen betaalde vakblad en samen met Installatie Journaal (voor e-installateurs) de meest geraadpleegde online vakinformatiebron voor installateurs.

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen