Installatie Journaal

Installatie Journaal is het best gelezen vakblad en de meest gewaardeerde website het toonaangevende platform voor e-installateurs (ondernemers) en functionarissen bij installatiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor inkoop, advies, calculatie, ontwerp en projectleiding. Installatie Journaal helpt professionals bij het ondernemerschap en marktgerichtheid en biedt een compleet beeld van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de e-installatie-techniek.

De website van Installatie Journaal biedt veel aantrekkelijke bannerposities. Op deze pagina leest u meer daarover.

Installatie XL
Een speciale uitgave over grote en grootse projecten. ‘Groot’ betekent dat de projecten opvallen door hun fysieke afmetingen of door de omvang van deeloplossingen, zoals de hoeveelheid toegepast leidingwerk. ‘Groots’ heeft betrekking op fantastisch, fenomenaal, bijzonder in detail. Zoals een bijzondere aanpak of oplossing bij de renovatie van een historisch gebouw. De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties of beide. Klik hier om deze editie te kunnen lezen.

Installatie XL wordt verzonden aan de abonnees van Installatie Journaal, Gawalo, Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect. En de digitale versie van Installatie XL genereert extra bereik en traffic naar uw website.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE!
Interesse in de editie 2021? Neem dan contact op met:

Jetvertising
Rob Koppenol
070 – 399 00 00,
rob@jetvertising.nl

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen