Installatietechniek en Industrie

De mogelijkheden

RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek. Een actief platform waarop vakinformatie tussen installateurs, adviseurs, groothandel, leveranciers, eindgebruikers en brancheorganisaties wordt uitgewisseld.

Installatie Journaal toont de veelzijdigheid en innovatiekracht van de elektrotechniek, sleuteltechnologie in de verduurzaming van gebouwen en infrastructuur. In december verschijnt een bouwbrede installatiespecial: Installatie XL.

Het vakblad Warmtepompen is met een veelbezochte website en magazine een echte ambassadeur voor de kennis en kunde van de warmtepompenindustrie over toepassingen in de gebouwde omgeving.

Gawalo is al jaren het bekendste vakblad voor werktuigbouwkundig installateurs. Dit vakblad biedt met de website de lezer een compleet beeld van de nieuwste installatietechnieken, normen en producten. In december verschijnt een bouwbrede installatiespecial: Installatie XL.

Kerncijfers

Vakbladen

Installatie Journaal
Hier vindt u meer informatie over advertentiemogelijkheden, tarieven en doelgroepen.

Gawalo
Zie hier voor meer informatie over advertentiemogelijkheden en tarieven!

RCC K&L Vakblad
Verschijnt 8 x per jaar
Abonnees: 4.000

Warmtepompen Vakblad
Verschijnt 6 x per jaar
Abonnees: 4.000

Websites

Installatiejournaal.nl
https://bereikdebouw.nl/merkpagina/installatie-journaal/

Gawalo.nl
https://bereikdebouw.nl/merkpagina/gawalo/

Koudeenluchtbehandeling.nl
Gemiddeld:
Bezoekers per maand: 16.000
Pageviews per maand: 32.000

Vakbladwarmtepompen.nl
Kerncijfers (maandgemiddelde) Bezoekers 28.500 Paginaweergaven 65.000

E-mailnieuwsbrieven

Installatie Journaal Nieuwsbrief
wekelijks ruim 15.500 abonnees

Gawalo Nieuwsbrief
Wekelijks ruim 10.000 abonnees

RCC K&L Nieuwsbrief
Verschijnt 1x per week
Abonnees:5.000

Warmtepompen Nieuwsbrief
Verschijnt 1x per week
Abonnees: 14.000

Onze merken

Gawalo is een zeer gewaardeerd en veel gelezen vakblad voor de werktuigkundige installatietechniek (verwarming, sanitair en klimaatbeheersing). Gawalo wordt gelezen door vakmensen die vandaag meer willen weten van de trends en ontwikkelingen die er morgen toe doen en helpt de installatiebranche met kennis en data om klanten te vinden, te winnen, te bedienen en te binden. Gawalo schetst in heldere bewoordingen hoe de werktuigkundige installatietechniek gebouwen gezonder, comfortabeler en energiezuiniger maakt. Gawalo biedt met de website en de nieuwsbrief de lezer een compleet beeld van de nieuwste installatietechnieken, normen en producten. In december verschijnt een bouwbrede Installatiespecial: Installatie XL. Lees hier de editie van 2020!

Informatie voor adverteerders

Installatie Journaal is al jaren het bekendste vakblad, website en nieuwsbrief voor elektrotechnische installateurs, monteurs, ontwerpers, tekenaars en projectleiders. Deze titel biedt een compleet beeld van de trends en ontwikkelingen in de installatietechniek, normen en producten. In december verschijnt een bouwbrede installatiespecial: Installatie XL: een speciale uitgave over grote en grootse projecten. ‘Groot’ betekent dat de projecten opvallen door hun fysieke afmetingen of door de omvang van deeloplossingen, zoals de hoeveelheid toegepast leidingwerk. ‘Groots’ heeft betrekking op fantastisch, fenomenaal, bijzonder in detail. Zoals een bijzondere aanpak of oplossing bij de renovatie van een historisch gebouw. De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties of beide. Klik hier om deze editie te kunnen lezen.

Informatie voor adverteerders

De media van WP Warmtepompen bieden kennis en uitleg over warmtepomptechniek en behandelen zeker ook de vele aspecten die een rol spelen bij de selectie en implementatie van de juiste warmtepomp voor de juiste toepassing. Zoals geluid, cop, koeling, isolatie, tapwater, afgiftesystemen, het benodigde vermogen en de toepassing van smart grids en bussystemen. De focus ligt vooral op toepassing van duurzame klimaatsystemen in woongebouwen
en kleine utiliteit, zoals scholen en recreatieve gebouwen.

Informatie voor adverteerders

RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek. Een actief platform waarop vakinformatie tussen installateurs, adviseurs, groothandel, leveranciers, eindgebruikers en brancheorganisaties wordt uitgewisseld.

Informatie voor adverteerders

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen