Installatietechniek en Industrie

De mogelijkheden

RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek. Een actief platform waarop vakinformatie tussen installateurs, adviseurs, groothandel, leveranciers, eindgebruikers en brancheorganisaties wordt uitgewisseld.

Installatie Journaal toont de veelzijdigheid en innovatiekracht van de elektrotechniek, sleuteltechnologie in de verduurzaming van gebouwen en infrastructuur. In december verschijnt een bouwbrede installatiespecial: Installatie XL.

Het vakblad Warmtepompen is met een volwaardige website en magazine een echte ambassadeur voor de kennis en kunde van de warmtepompenindustrie over toepassingen in de gebouwde omgeving.

Gawalo is al jaren het bekendste vakblad voor werktuigbouwkundig installateurs. Dit vakblad biedt met de website de lezer een compleet beeld van de nieuwste installatietechnieken, normen en producten. In december verschijnt een bouwbrede installatiespecial: Installatie XL.

Pt Industrieel Management (PTIM) richt zich op het technisch top management dat werkzaam is binnen de (middel) grote bedrijven in de producerende industrie. Het vakblad heeft grote autoriteit in de markt, veruit de meeste betalende abonnees in deze doelgroep en een recent totaal vernieuwde website.

Kerncijfers

Vakbladen

Installatie Journaal
Tarieven en verschijningsdata

PT Industrieel Management
tarieven en verschijningsdata

Gawalo
Verschijningsdata en tarieven

RCC K&L Vakblad
Verschijnt 11 x per jaar
Abonnees: 4.500
Lezers: 18.000

Warmtepompen Vakblad
Verschijnt 6 x per jaar
Abonnees: 4.000

Websites

Installatiejournaal.nl
http://www.bereikdebouw.nl

Gawalo.nl
https://bereikdebouw.nl/merkpagina/gawalo/

kennisbanken-e-installatie.nl
De zeven online kennisbanken E-installatie zijn: NEN 1010, NEN 3140, Power Quality, ATEX, Schakel- en Verdeelinrichtingen, Machineveiligheid en Duurzame Energie.

Koudeenluchtbehandeling.nl
Unieke bezoekers per maand: 16.000
Bezoeken per maand: 20.500
Pageviews per maand: 32.750

RCC K&L Whitepapers
Whitepapers worden gebruikt om uw organisatie als expert te positioneren, als middel om u als 'thought leader' op bepaalde gebieden te profileren of als middel om (sales) leads te genereren.

Vakbladwarmtepompen.nl
Kerncijfers Bezoeken 23.056 Bezoekers 19.650 Paginaweergaven 45.460 Unieke paginaweergaven 39.757

E-mailnieuwsbrieven

PT Industrieel Management Nieuwsbrief
Tweewekelijks 5.500 abonnees!

Installatie Journaal Nieuwsbrief
wekelijks ruim 13.000 abonnees

Gawalo Nieuwsbrief
Wekelijks ruim 9.000 abonnees

RCC K&L Nieuwsbrief
Verschijnt 1x per week
Abonnees: 3.950

Warmtepompen Nieuwsbrief
Verschijnt 1x per week
Abonnees: 9.400

Congressen

RCC K&L / KNVvK evenementen
Kom in contact met uw doelgroep

Onze merken

De zeven online kennisbanken E-installatie over NEN 1010, NEN 3140, Power Quality, ATEX, Schakel- en Verdeelinrichtingen, Machineveiligheid en Duurzame Energie bevatten een schat aan praktische en actuele vakkennis met normen en regelgeving vertaald naar de praktijk. Met oorzaken van en oplossingen voor technische problemen, rekenmodules, tabellen, checklists en andere tools en beschrijvingen van veiligheidsrisico’s.

Uniek: een best practices vraagbaak. Uw vragen worden door de beste experts beantwoord.

Informatie voor adverteerders

Gawalo is het best gewaardeerde vakblad voor de werktuigkundige installatietechniek (verwarming, sanitair en klimaatbeheersing). Gawalo wordt gelezen door vakmensen die vandaag meer willen weten van de trends en ontwikkelingen die er morgen toe doen en helpt de installatiebranche met kennis en data om klanten te vinden, te winnen, te bedienen en te binden. Gawalo schetst in heldere bewoordingen hoe de werktuigkundige installatietechniek gebouwen gezonder, comfortabeler en energiezuiniger maakt. Gawalo biedt met de website en de nieuwsbrief de lezer een compleet beeld van de nieuwste installatietechnieken, normen en producten. In december verschijnt een bouwbrede Installatiespecial: Installatie XL. Lees hier de editie van 2018!

Informatie voor adverteerders

Installatie Journaal is al jaren het bekendste vakblad, website en nieuwsbrief voor elektrotechnische installateurs, monteurs, ontwerpers, tekenaars en projectleiders. Deze titel biedt een compleet beeld van de trends en ontwikkelingen in de installatietechniek, normen en producten. In december verschijnt een bouwbrede installatiespecial: Installatie XL: een speciale uitgave over grote en grootse projecten. ‘Groot’ betekent dat de projecten opvallen door hun fysieke afmetingen of door de omvang van deeloplossingen, zoals de hoeveelheid toegepast leidingwerk. ‘Groots’ heeft betrekking op fantastisch, fenomenaal, bijzonder in detail. Zoals een bijzondere aanpak of oplossing bij de renovatie van een historisch gebouw. De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties of beide. Klik hier om deze editie te kunnen lezen. Maak nu gratis kennis met de hoge inhoudelijke kwaliteit van onze vakinformatie door de voor u geselecteerde beste (meest en langst gelezen) artikelen van 2018 GRATIS te downloaden!

Informatie voor adverteerders

PT Industrieel Management richt zich op het management in de technologische industrie. Engineering, manufacturing en supply chain management vormen de pijlers van deze uitgave. Maak nu gratis kennis met de hoge inhoudelijke kwaliteit van onze vakinformatie door de voor u geselecteerde beste (meest en langst gelezen) artikelen van 2018 GRATIS te downloaden!

Informatie voor adverteerders

Hét business magazine over het duurzaam verwarmen en koelen van vastgoed en woningen. Maak nu gratis kennis met de hoge inhoudelijke kwaliteit van onze vakinformatie door de voor u geselecteerde beste (meest en langst gelezen) artikelen van 2018 GRATIS te downloaden!

Informatie voor adverteerders

RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek. Maak nu gratis kennis met de hoge inhoudelijke kwaliteit van onze vakinformatie door de voor u geselecteerde beste (meest en langst gelezen) artikelen van 2018 GRATIS te downloaden!

Informatie voor adverteerders

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen