Installatietechniek en Industrie

De mogelijkheden

RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek. Een actief platform waarop vakinformatie tussen installateurs, adviseurs, groothandel, leveranciers, eindgebruikers en brancheorganisaties wordt uitgewisseld.

Installatie Journaal toont de veelzijdigheid en innovatiekracht van de elektrotechniek, sleuteltechnologie in de verduurzaming van gebouwen en infrastructuur. In december verschijnt een bouwbrede installatiespecial: Installatie XL.

Het vakblad Warmtepompen is met een volwaardige website en magazine een echte ambassadeur voor de kennis en kunde van de warmtepompenindustrie over toepassingen in de gebouwde omgeving.

Gawalo is al jaren het bekendste vakblad voor werktuigbouwkundig installateurs. Dit vakblad biedt met de website de lezer een compleet beeld van de nieuwste installatietechnieken, normen en producten. In december verschijnt een bouwbrede installatiespecial: Installatie XL.

Pt Industrieel Management (PTIM) richt zich op het technisch top management dat werkzaam is binnen de (middel) grote bedrijven in de producerende industrie. Het vakblad heeft grote autoriteit in de markt, veruit de meeste betalende abonnees in deze doelgroep en een recent totaal vernieuwde website.

Kerncijfers

Vakbladen

Installatie Journaal
Tarieven en verschijningsdata

PT Industrieel Management
tarieven en verschijningsdata

Gawalo
Verschijningsdata en tarieven

RCC K&L Vakblad
Verschijnt 11 x per jaar
Abonnees: 4.500
Lezers: 18.000

Warmtepompen Vakblad
Verschijnt 6 x per jaar
Abonnees: 4.000

Websites

Installatiejournaal.nl
http://www.bereikdebouw.nl

Gawalo.nl
https://bereikdebouw.nl/merkpagina/gawalo/

Koudeenluchtbehandeling.nl
Bezoekers per maand: 11.698
Bezoeken per maand: 15.993
Pageviews per maand: 21.821

RCC K&L Whitepapers
Whitepapers worden gebruikt om uw organisatie als expert te positioneren, als middel om u als 'thought leader' op bepaalde gebieden te profileren of als middel om (sales) leads te genereren.

Vakbladwarmtepompen.nl
Kerncijfers Bezoeken 41.021 Bezoekers 27.205 ​Paginaweergaven 60.80

E-mailnieuwsbrieven

PT Industrieel Management Nieuwsbrief
Tweewekelijks 5.500 abonnees!

Installatie Journaal Nieuwsbrief
wekelijks ruim 13.750 abonnees

Gawalo Nieuwsbrief
Wekelijks ruim 10.000 abonnees

RCC K&L Nieuwsbrief
Verschijnt 1x per week
Abonnees: 4.235

Warmtepompen Nieuwsbrief
Verschijnt 1x per week
Abonnees: 12.519

Congressen

RCC K&L / KNVvK evenementen
Kom in contact met uw doelgroep

Onze merken

Gawalo is het best gewaardeerde vakblad voor de werktuigkundige installatietechniek (verwarming, sanitair en klimaatbeheersing). Gawalo wordt gelezen door vakmensen die vandaag meer willen weten van de trends en ontwikkelingen die er morgen toe doen en helpt de installatiebranche met kennis en data om klanten te vinden, te winnen, te bedienen en te binden. Gawalo schetst in heldere bewoordingen hoe de werktuigkundige installatietechniek gebouwen gezonder, comfortabeler en energiezuiniger maakt. Gawalo biedt met de website en de nieuwsbrief de lezer een compleet beeld van de nieuwste installatietechnieken, normen en producten. In december verschijnt een bouwbrede Installatiespecial: Installatie XL. Lees hier de editie van 2019!

Informatie voor adverteerders

Installatie Journaal is al jaren het bekendste vakblad, website en nieuwsbrief voor elektrotechnische installateurs, monteurs, ontwerpers, tekenaars en projectleiders. Deze titel biedt een compleet beeld van de trends en ontwikkelingen in de installatietechniek, normen en producten. In december verschijnt een bouwbrede installatiespecial: Installatie XL: een speciale uitgave over grote en grootse projecten. ‘Groot’ betekent dat de projecten opvallen door hun fysieke afmetingen of door de omvang van deeloplossingen, zoals de hoeveelheid toegepast leidingwerk. ‘Groots’ heeft betrekking op fantastisch, fenomenaal, bijzonder in detail. Zoals een bijzondere aanpak of oplossing bij de renovatie van een historisch gebouw. De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties of beide. Klik hier om deze editie te kunnen lezen.

Informatie voor adverteerders

PT Industrieel Management publiceert over de methoden en oplossingen die toegepast binnen maakbedrijven naar een efficiënte en effectieve productie leiden. Dat leidt tot minder afval, uitval en storingen, een hogere flexibiliteit, het adequaat kunnen reageren op klantorders, het behalen van de beoogde kwaliteit en het voldoen aan de geldende richtlijnen, wettelijke bepalingen en regelgeving.

Informatie voor adverteerders

Redactionele formule De media van WP Warmtepompen bieden kennis en uitleg over warmtepomptechniek en behandelen zeker ook de vele aspecten die een rol spelen bij de selectie en implementatie van de juiste warmtepomp voor de juiste toepassing. Zoals geluid, cop, koeling, isolatie, tapwater, afgiftesystemen, het benodigde vermogen en de toepassing van smart grids en bussystemen. De focus ligt vooral op toepassing van duurzame klimaatsystemen in woongebouwen
en kleine utiliteit, zoals scholen en recreatieve gebouwen.

Informatie voor adverteerders

RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek. Een actief platform waarop vakinformatie tussen installateurs, adviseurs, groothandel, leveranciers, eindgebruikers en brancheorganisaties wordt uitgewisseld.

Informatie voor adverteerders

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen