Logistiek Events

Logistiek Events

Summit Logistieke Hotspots
Een jaarlijks congres voor logistiek professionals, logistiek dienstverleners, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars en (regionale) overheden. Met discussies aan diverse tafels over de belangrijkste trends op logistiek vastgoedgebied.

www.logistieke-hotspots.nl
4 april 2019

WMS- en Material Handling Dag
Logistiek.nl organiseert al een aantal jaren de WMS-dag en Material Handling-dag. In 2019 wordt de kracht van deze evenementen gebundeld tot één kennisevenement. Via plenaire presentaties, een informatiemarkt en kennissessies worden vakgenoten geïnspireerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van WMS en Material Handling

www.materialhandlingdag.nl www.wmsdag.nl
21 mei 2019

Summit Ketenregie
Tijdens de Summit Ketenregie draait het om Control Towers, om regievoering over de supply chain en om ketensamenwerking in de praktijk. Er worden verschillende thema's besproken in rondetafeldiscussies.

www.summit-ketenregie.nl
Najaar 2019

Logistiek Live
Een bezoek bij opzienbarende bedrijven in de logistieke sector. Bezoekers krijgen een exclusief kijkje in de keuken van deze bedrijven.

www.logistieklive.nl
Verschillende data

Logistiek biedt diverse sponsormogelijkheden om in contact te komen met uw en onze doelgroep. Neem voor meer informatie over de events en de mogelijkheden contact op met het salesteam van Logistiek.

Meer weten? Download de complete mediakit!

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HR Base Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen