NBD-Online

Al jarenlang gebruiken voorschrijvers en uitvoerders NBD-Online als platform voor het vinden van technische informatie over bouwmaterialen, bestekteksten en leveranciersinformatie. Of juist om inspiratie op te doen voor aankomende projecten. De productpresentaties van onze deelnemende leveranciers bieden hen precies de informatie waar ze naar op zoek zijn. En u profiteert van kwalitatieve leads.

Voor toeleveranciers betekent NBD-Online een perfect platform om in contact te komen met architecten, aannemers, installateurs en voorschrijvers op het moment dat ze een concrete behoefte hebben.

Meer weten? Download de complete mediakit!

Deelname NBD-Online

Deelname NBD-Online

Wilt u dat uw producten beter en meer in beeld komen bij zowel uitvoerders als voorschrijvers? Heeft u moeite met het bereiken van uw doelgroep? Of wilt u graag veel eerder in het traject betrokken raken zodat u nog invloed kan uitoefenen op het bestek? Met een productpresentatie op NBD-Online profiteert u van waardevolle contactmomenten van ontwerp- tot uitvoerfase.

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen