OR/net.nl

Platform voor medezeggenschap
Vakmedianet brengt haar activiteiten voor de medezeggenschap samen onder de vlag van het Platform voor medezeggenschap. Hiermee ondersteunen we ondernemingsraden en andere vormen van medezeggenschap met de website ornet.nl, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief, OR/magazine, boeken, opleidingen en events bij de uitoefening van hun taak en professionalisering van hun taakvervulling.

OR/net bestaat uit de volgende onderdelen:

OR/net.nl
OR/nieuwsbrief
OR/magazine
OR/events
OR/opleidingen
OR/boeken
OR leadgeneration

Meer weten? Download de complete mediakit!

Redactionele formule

Redactionele formule

ORnet is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar platform voor leden van ondernemingsraden en andere vormen van medezeggenschap. Het helpt de leden bij de uitoefening van hun taak en professionalisering van hun taakvervulling. ORnet stelt zich ten doel op journalistieke wijze te informeren over ontwikkelingen, wetten en regels, Arbo en de praktijk van de medezeggenschap.

Kortom, ORnet is dé informatiebron voor iedere medezeggenschapper.

Bereik

Vakblad
Frequentie: 10x per jaar
Oplage: 4.600

Website
Gebruikers per maand: 31.000
Pageviews per maand: 94.500
Pageviews per bezoek: 1,57
Gemiddelde bezoekduur in minuten: 01:31

Events
Landelijke VGWM dag
Congres OR in de zorg
OR workshopdag
Congres OR bij de overheid
Landelijke OR dag
Studiedag Ambtelijk secretaris
Hét OR communicatie event
Congres medezeggenschap op koers
Totaal aantal deelnemers: 1.500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertentiemogelijkheden

Naast de standaard communicatiemogelijkheden, zoals het plaatsen van advertenties, bijsluiters, banners en advertorials, bieden wij ook uitgebreide mogelijkheden op het gebied van contentmarketing, leadgeneration en specifieke mailings en themanieuwsbrieven. Op verzoek kunnen wij de redactionele invulling hiervan voor u verzorgen.

In onze mediakit vindt u een heldere uitleg van de mogelijkheden.

Advies op maat
En omdat iedere klant weer andere wensen heeft helpen wij u graag bij de invulling van bijvoorbeeld een op maat gesneden campagne en een aantrekkelijke propositie. Er zijn tal van mogelijkheden om te voldoen aan uw wens!

Partner in Business’ pakket
Voor de promotie van producten en diensten bieden wij een multimediaal dienstenpakket met crossmediale mogelijkheden in de vorm van ‘Partner in Business’ pakket. Een op maat gesneden communicatiepakket, waarmee uw organisatie een ‘prime position’ verwerft als gezaghebbende partij in de or-markt.

Vraag naar de aantrekkelijke voorwaarden om onze partner in business te worden!

Print communicatie: mogelijkheden & tarieven

Print communicatie: mogelijkheden & tarieven

OR/magazine
Alle advertentiemogelijkheden van OR/magazine op een rij:

 • Advertenties
 • Expertartikelen
 • Inserts / bijsluiters
 • Outserts
 • Specials

Al deze uitingen worden ook getoond in het digitale magazine.

Advertentietarieven

Full color Per plaatsing
2/1 pagina (spread) € 3.375,-
1/1 pagina € 2.250,-
1/2 pagina € 1.375,-
1/4 pagina € 745,-

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Expertartikel
Een expertartikel is de manier om uw bedrijf te profileren als kennispartner/expert in het vakblad OR magazine. Een expertartikel beslaat 2/1 pagina A4 full colour en wordt in samenwerking met onze redactie geproduceerd. Het onderwerp wordt vanuit uw visie gezamenlijk bepaald, de expertise wordt geleverd door u en de redactie zorgt ervoor dat de inhoud door de lezers als waardevolle content wordt ervaren.

De voordelen van een expertartikel zijn het informatieve karakter, u profileert uw organisatie als expert, en uw organisatie komt als enige aan het woord. Juist doordat de redactie waakt over de lezerswaarde, komt uw kennis uiteindelijk altijd het best tot zijn recht bij de lezers.

Het expertartikel wordt zowel in OR magazine als op de website ORnet gepubliceerd en met een bericht in de nieuwsbrief en sociale media onder de aandacht gebracht voor een optimaal bereik.

Tarief
Het tarief voor een expertartikel bedraagt € 3.950,-.

Meer weten over deze het plaatsen van een Expertartikel of wilt u sparren over een effectieve samenwerking? Bel of mail ons gerust! Wij denken graag met u mee!

Thema's 2019

01/02 Arbo/Preventie
03 Advies – en instemmingsrecht, thema adviesvaardigheden
04 Nieuwe vormen van medezeggenschap
05 Arbeidsmarkt / HR / onderhandelen over arbeidsvoorwaarden
06 Verkiezingen, werven kandidaten, zichtbaarheid or
07/08 Scholing
09 Thema Event/congres
10 Duurzaam ondernemen, duurzame medezeggenschap
11 Pensioenen
12 Invloed op besluitvorming

Planning

Planning OR magazine 2019

Editienummer 1/2 3 4 5 6 7/8 9 10 11 12  
Verschijningsdatum 08 feb.

08
mrt.

12 april 10 mei 14 juni

12
juli

13 sept. 11 okt. 08
nov.
6 dec.  
Sluitingsdatum 18 jan. 15 feb.

22 mrt.

18 apr. 21 mei 21 juni 23 aug. 20
sept.
18 okt. 15 nov.  

 

Online promotiemogelijkheden

Website OR net (www.ornet.nl)


31.000 gebruikers per maand
94.500 pageviews per maand

 • Bannering of advertorial op de homepage en volgende pagina’s
Full banner (468 x 60 pixels) cpm € 50,- per 1000 views
Rectangle (336 x 280 pixels) cpm € 50,- per 1000 views
Advertorial cpm € 50,- per 1000 views
 • Audience extension

Zorg dat uw doelgroep vaker in aanraking komt met uw boodschap. Met Audience Extension is het mogelijk om bezoekers die berichten hebben gelezen over specifieke onderwerpen op de website opnieuw te bereiken via display advertenties buiten het Vakmedianet netwerk.

 • Online retargeting

Wilt u uw websitebezoekers opnieuw bereiken buiten uw eigen platform(en)? Met retargeting kan dat. U kunt bezoekers die bepaalde pagina’s op uw website hebben bezocht, beeld of tekstadvertenties tonen binnen én buiten het Vakmedianet netwerk. Advertorials Een advertorial staat op onze website of in onze emailnieuwsbrief tussen onze redactionele content of als bannerpositie. Er is plek voor een kleine afbeelding en een link naar uw eigen landingspagina.

Contentmarketing

 • Sponsored content

Kies voor sponsored content wanneer u volledige vrijheid verlangt. U kunt u uw expertise tonen over een specifiek thema, een project /case naar keuze onder de aandacht brengen of uitweiden over uw producten of diensten . De redactie laat aan u over welke boodschap u onder de aandacht wilt brengen. Bedrijfs- en productnamen mogen in het artikel worden genoemd. Lever uw content zelf aan of laat het ons het schrijven. Uw content staat tussen onze redactionele content met de aanduiding ‘sponsored content’. We kunnen een verwijzing aanbrengen naar uw website en u bent als afzender duidelijk herkenbaar.

 • Native content

Uw podium, met redactioneel gezag. De redactie behandelt native content als gelijk met de eigen redactionele content. Dat betekent dat de redactie achter de kwaliteit en de inhoud van de content moet staan en bedrijfs- en productnamen worden vermeden. Dit leidt tot focus op de inhoud en gezag voor de bron van de kennis, u dus. Onderaan het artikel vermelden wij altijd: ‘Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met’.

 

E-mailnieuwsbrief

 • Redactionele nieuwsbrief

De redactionele e-mailnieuwsbrief wordt 1 x per week verzonden op donderdag. De nieuwsbrief heeft 17.000 abonnees binnen de or-doelgroep.

Tarief per editie

Advertorial € 1.250,- per plaatsing
Full banner € 1.250,- per plaatsing
 • Native nieuwsbrief

Een redactionele themanieuwsbrief over een vooraf afgesproken thema waar u een aandeel in heeft. Het openingsbericht van de nieuwsbrief is voor u en schrijft onze redactie samen met u. De advertorial positie in de nieuwsbrief vult u in met uw boodschap, links naar eigen website zijn mogelijk. U kunt kiezen of u de nieuwsbrief wilt verzenden naar een deel van ons nieuwsbrief bestand of op leesgedrag naar een deel van ons commerciële bestand.

 • Sponsored themanieuwsbrief

Een sponsored themanieuwsbrief is een nieuwsbrief over een vooraf afgesproken thema. Uw logo staat duidelijk in de nieuwsbrief vermeld. U mag vier advertorial posities in deze nieuwsbrief vullen met een verwijzing naar uw eigen website. Indien u een sponsored content artikel geplaatst heeft bij ons mag hier ook naar verwezen worden. Onze redactie vult de nieuwsbrief aan met redactionele content. U kunt kiezen of u de nieuwsbrief wilt verzenden naar een deel van ons nieuwsbrief bestand of op leesgedrag naar een deel van ons commerciële bestand.

Leadgeneration

Wilt uw weten wie uw content leest? En in contact komen met deze potentiële klanten? Kies dan voor een leadgeneration campagne.

Voor een leadgeneration campagne zetten wij een whitepaper (of webinar) in. Een whitepaper is een document dat beschrijft hoe een technologie, product of dienst een specifiek probleem oplost. Een whitepaper wordt ingezet om potentiële geïnteresseerden van informatie te voorzien en hen met de oplossingen van uw organisatie bekend te maken. De whitepaper kunt u kant- en klaar aanleveren en zullen wij redigeren. De whitepaper kunnen wij ook voor u schrijven.

Wij sturen lezers van onze redactionele content die aansluit op uw boodschap gericht mailingen om uw whitepaper onder de aandacht te brengen. U ontvangt vervolgens de contactgegevens van downloaders die voldoen aan de vooraf afgesproken criteria (zoals functie, bedrijfsgrootte, branche).

 

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support  Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen