Over Strategische Personeelsplanning

Het platform Over Personeelsplanning helpt HR de organisatie toekomstbestendig te maken. Daarnaast geeft het antwoord op de vraag: hoeveel mensen en welke competenties zijn er in de nabije toekomst nodig, in aansluiting op de strategische doelen van de organisatie.

Het platform is gestoeld op drie pijlers:
Door het zo goed mogelijk in kaart brengen van deze peilers helpt het platvorm HR de organisatie toekomstbestendig te maken.

1. Toekomstscenario’s
Slimme werkgevers weten waar ze met hun organisatie naar toe willen en welke mensen ze daarvoor nodig hebben.

2. Competenties
De vraag naar talentvolle mensen is groter dan het aanbod. Weet u welke vaardigheden uw mensen al hebben en waar de hiaten in uw organisatie zitten?

3. Ontwikkelen
Werknemers zien ontwikkelmogelijkheden als een van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. Werkgevers die strategisch werken bieden een ontwikkelplan zodat het talent van vandaag de succesvolle werknemer van de toekomst wordt.

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HR Base Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid Over Het Nieuwe Werken Over Strategische Personeelsplanning PT Industrieel Management PW. magazine voor HR-professionals RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Sigma Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen