RCC Koude & Luchtbehandeling

RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek. Een actief platform waarop vakinformatie tussen installateurs, adviseurs, groothandel, leveranciers, eindgebruikers en brancheorganisaties wordt uitgewisseld.

RCC Koude & Luchtbehandeling is het officiële orgaan van de KNVvK, Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude. Een zeer gewaardeerde nieuwsbron, waarin technische informatie over koude- en koeltechniek, ventilatie en luchtbehandeling, trends op het gebied van klimaatbeheersing en de nieuwste productinnovaties uitgebreid aan bod komen. RCC Koude & Luchtbehandeling (bestaat al langer dan een eeuw!) met:

 • Focus op koude- koel- en klimaattechniek
 • Onafhankelijke redactie
 • Betrouwbare hoogwaardige informatie

RCC Koude & Luchtbehandeling heeft een intensief bereik onder installateurs, adviseurs, groothandel, leveranciers, eindgebruikers en leden van brancheorganisaties binnen de koude-, koel- en klimaattechniek.

Voor contentmarketing en leadgeneration heeft RCC K&L een zeer interessant themapakket voor u samengesteld. Echt marketing op maat! Klik hier voor meer informatie.

Meer weten? Download de complete mediakit!

Bereik

Met RCC Koude & Luchtbehandeling, officieel orgaan van de KNVvK, bereikt u de specialisten op het gebied van ‘climate control’ in de brede zin des woords. Zo zijn alle verenigingen op het gebied van koude, koeling, luchtbehandeling en ventilatie, de KNVvK, NKI, NVKL, VERAC, LUKA, VLA, NEKOVRI en de Raad van de Koude verbonden met het medium en leveren continue input over de laatste ontwikkelingen op het vakgebied.

Magazine
RCC Koude & Luchtbehandeling is een onmisbare bron voor vakspecialisten. Met een gerichte oplage van ruim 4.000 exemplaren bereikt het magazine 13 keer per jaar alle beslissers.

Website
De sterk content gedreven site www.koudeenluchtbehandeling.nl wordt maandelijks gemiddeld bezocht door ca. 8.000 unieke bezoekers.

E-mailnieuwsbrief
De e-mailnieuwsbrief wordt wekelijks gezonden naar ca. 3.000 experts in de HVAC&R sectoren.

Sectorgids Koel en Klimaakttechniek 2019

Sectorgids Koel en Klimaakttechniek 2019

Deze gids biedt alle partijen die actief zijn in de koel-, koude-, klimaat- en ventilatietechniek voor industriële en utilitaire toepassingen een overzicht van de markt. Het is een naslagwerk dat professionals in verschillende geledingen van deze sectoren kunnen gebruiken om namen, adressen en andere gegevens van actieve marktpartijen terug te vinden, onderverdeeld in heldere
rubrieken: van industriële koeling tot de groothandel, en van componentleveranciers tot adviseurs. Per vermelding wordt overzichtelijk op een rij gezet welke producten of diensten het betreffende bedrijf precies levert.

>>Download hier een gratis exemplaar van de Sectorgids

Profiel lezers

Profiel lezersProfiel lezers

De lezer van RCC K&L komt voor 36% uit de branche Installateur HVAC&R. Het vakgebied waar de lezer van RCC K&L werkzaam in is bestaat voor 64% uit Koude Techniek.

Lezen en waarderen

Lezen en waarderen

Deskundig en betrouwbaar, zo wordt RCC K&L door de lezers ervaren. Dat uit zich in een 7,6 als rapportcijfer. Gemiddeld wordt in een nummer 37 minuten gelezen. Daarna gaat het blad naar gemiddeld nog 4 andere collega's in de doelgroep.

Daarmee kunnen we stellen dat RCC K&L in alle facetten als een professioneel blad wordt beschouwd en behandeld.

Uw online mogelijkheden

RCC K&L Themapakket
Voor contentmarketing en leadgeneration heeft RCC K&L een zeer interessant themapakket voor u samengesteld. U claimt bij ons een thema en realiseert daaraan gerelateerde leads. Echt marketing op maat! Hier treft u meer informatie daarover.

Bereik uw doelstellingen met contentmarketing & leadgeneration

Van thought leadership tot gekwalificeerde leads

Het oriëntatieproces van beslissers in de installatiebranche vindt steeds meer online plaats. Meer dan 60% van de kopers overweegt op basis van deze online oriëntatie slechts één of twee aanbieders. Hoe zorgt u ervoor dat u nog voorkomt in de overweging van deze potentiële klanten? Hoe weet u welke partijen er op dit moment in de markt zijn voor uw product of dienst? En hoe komt u vervolgens met ze in contact? Contentmarketing is hiervoor de ideale strategie. Wij denken graag met u mee over het ontwikkelen van awareness, thought leadership en het structureel genereren van kwalitatieve leads.

>> Lees meer over contentmarketing

>> Lees meer over leadgeneration

Wat wilt u bereiken met contentmarketing?

Snel meetbaar resultaat boeken. >> Basisoplossingen voor leadgeneration
Structureel kwalitatieve leads genereren. >> Geavanceerde oplossingen voor leadgeneration
Snel en efficiënt goede content ontwikkelen. >> Oplossingen voor contentmarketing
Top-of-mind worden en blijven bij beslissers. >> Oplossingen voor brand awareness
Gericht thought leadership opbouwen. >> Oplossingen voor thought leadership
Traffic genereren naar mijn eigen content. >> Oplossingen voor kwalitatieve traffic
Kennis ontwikkelen over beslissers in mijn markt. >> Oplossingen voor doelgroeponderzoek

Praktijkcase: hoe softwareleverancier Visma resultaat boekt met contentmarketing

Hoe bereik ik mijn doelgroep in het veranderende medialandschap? Dat is de vraag die Marketing Manager Rob Van Loenen van Visma Software zichzelf anderhalf jaar geleden stelde. Download nu de praktijkcase en lees hoe Rob de oplossing vond in content marketing, met als resultaat:

 • Positionering als kennispartner
 • Brand awareness
 • Engagement
 • 40% meer Marketing Qualified Leads

Uw print mogelijkheden

Promotie van producten en diensten

Bij de promotie van producten en diensten streeft RCC Koude & Luchtbehandeling naar een crossmediaal dienstenpakket. Een op maat gesneden publiciteitspakket, waardoor uw communicatie-inspanningen optimaal (kunnen) renderen.

Mogelijkheden magazine

 • Advertenties / Advertorials
 • Productinfo; wordt doorgeplaatst op de site www.koudeenluchtbehandeling.nl en in de e-mailnieuwsbrief
 • Dossiers; uw bedrijfspresentatie, bestpractice, laatste technologische ontwikkeling en/of usercase
 • Inserts / bijsluiters / covers

Zie voor planning en thema's 2018 onze feitenkaart!

 

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support  Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen