Service Management Nieuwsbrief

De e-mailnieuwsbrief wordt 2x per week gelezen door managers en professionals in de schoonmaakbranche.

Meer weten? Download de complete mediakit!

Content Marketing

Platformsponsor

Door de inzet van multimediale mogelijkheden van het platform Over Het Nieuwe Werken en het aangaan van een strategische samenwerking aan te gaan bereikt u uw doelgroepen.

Wij bieden een ‘Official Sponsor Pakket’ en een ‘Partnerpakket’. Daarnaast is het mogelijk om de verschillende onderdelen los van een pakket te benutten op basis van uw wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden


Sponsored content print & online

Kies voor sponsored content wanneer u volledige vrijheid verlangt. U kunt u uw expertise tonen over een specifiek thema, een project /case naar keuze onder de aandacht brengen of uitweiden over uw producten of diensten . De redactie laat aan u over welke boodschap u onder de aandacht wilt brengen. Bedrijfs- en productnamen mogen in het artikel worden genoemd. Lever uw content zelf aan of laat het ons het schrijven. Uw content staat tussen onze redactionele content met de aanduiding ‘sponsored content’. We kunnen een verwijzing aanbrengen naar uw website en u bent als afzender duidelijk herkenbaar.


Native content online

Uw podium, met redactioneel gezag. De redactie behandelt native content als gelijk met de eigen redactionele content. Dat betekent dat de redactie achter de kwaliteit en de inhoud van de content moet staan en bedrijfs- en productnamen worden vermeden. Dit leidt tot focus op de inhoud en gezag voor de bron van de kennis, u dus. Onderaan het artikel vermelden wij altijd: ‘Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met’.


Video

Wij kunnen video’s voor u ontwikkelen of kant- en klare video’s plaatsen. Denk aan een korte bedrijfspresentatie of een interview over een door u te bepalen onderwerp of vraagstuk. Video is het ideale instrument om als innovatieve organisatie of ‘thought leader’ bij uw doelgroep zichtbaar te zijn.


Webinar

Deel uw kennis en positioneer uw bedrijf alles ‘thought leader’ met een webinar. U kiest het onderwerp en tijdstip, wij zorgen voor uw publiek. Ga live de interactie aan met uw doelgroep. Achteraf leveren wij de gegevens van de kijkers uit die een opt-in hebben gegeven.


Digimagazines

In onze digitale magazines kunt u uw advertentie of content plaatsen. Vanuit de advertentie kunt u direct doorlinken naar uw website of landingspagina. Daarnaast is er de mogelijkheid om een eigen digimagazine op maat te laten maken voor uw organisatie.


Whitepapers

Een whitepaper is een document dat beschrijft hoe een technologie, product of dienst een specifiek probleem oplost. Een whitepaper wordt ingezet om potentiële geïnteresseerden van informatie te voorzien en hen met de oplossingen van uw organisatie bekend te maken.


Partnerdossiers

Als u partner wordt van onze websites mag u maandelijks een sponsored content artikel aanleveren. Dit artikel redigeren wij en plaatsen wij. Al deze content bundelen wij op een speciaal ingerichte pagina. Daarnaast mag u 3 whitepapers aanleveren en ontvangt u maximaal 75 downloads per whitepaper.


Online themadossier

Met een themadossier claimt u thought leadership op het gekozen thema. Wij plaatsen een jaar lang uw aangeleverde en door ons geredigeerde content op deze pagina (maximaal één per maand). U krijgt een banner bovenaan deze pagina, twee themanieuwsbrieven, een eigen pagina met bedrijfsinformatie en een video.

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen