Checklist
Zo maak je een effectieve whitepaper

Hoe beter je whitepaper, hoe beter de leads

“We maken een whitepaper, zetten het online en dan stromen de leads binnen.” Dat kan, maar met die leads in handen heb je zeker nog geen deals afgesloten. Hoe beter je whitepaper, hoe makkelijker het wordt om die deals uiteindelijk te sluiten, is onze ervaring in de b2b-wereld. Sterker nog, met een slechte whitepaper begin je helemaal niets met binnengehaalde leads.

 

Hoe maak je een succesvolle whitepaper?

Een whitepaper is een diepgaand kennisdocument; met een goed whitepaper toon je aan dat jouw bedrijf de juiste kennis en expertise in huis heeft om het probleem of een beslissingsvraagstuk van de klant op te lossen. Dat is dé basis om potentiële klanten te overtuigen dat jij inderdaad de juiste partner bent. Maar een whitepaper is nog meer. Wanneer is het effectief? En wat is een whitepaper vooral niet? Welke elementen zitten er allemaal in? Wat is het doel?

Voor meer inspiratie lees ook: Heb jij het lef om een goede whitepaper te maken?

Download gratis onderstaand document met alle ins en out over het maken van een goede whitepaper, inclusief de concrete opbouw van een whitepaper en wat duidelijke voorbeelden.

“Download de checklist”

Wilt u weten waar een goede whitepaper aan moet voldoen? Download dan onze checklist “Zo maak je een effectieve whitepaper”. Daarin krijgt u antwoord op de vragen:

  • Wat is een whitepaper?
  • Wat zijn de kenmerken van een goede whitepaper?
  • Wat is het doel van een whitepaper?
  • Wat is een whitepaper niet?
  • Hoe bereid je een goede whitepaper voor?
  • Wat is de opbouw van een goede whitepaper?
  • Wat zijn voorbeelden van goede whitepapers?

Laatste nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen